NL
ENG

Bij de import of export van uw goederen komt ook altijd een stukje douaneafwikkeling kijken. We helpen u om te zorgen dat dit zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Op die manier kunt u zich concentreren op de zending en niet op een eindeloze stapel papierwerk. We blijven dankzij onze partners altijd op de hoogte van wijzigingen in (inter-)nationale wetgeving en eisen van fiscale diensten, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Snel schakelen

Een zending mag natuurlijk niet vertraagd worden door de douaneafwikkeling. Toch ontstaan hier soms uitdagingen. We zijn een compacte organisatie en spelen hier dan ook flexibel op in, door snel te schakelen en direct naar oplossingen te zoeken die u verder helpen. Door vervolgens nauw met u samen te werken is het probleem snel opgelost en kunt u weer vooruit!

Inspelen op uw situatie

Wanneer u vragen hebt over de beste manier om met een bepaalde douanesituatie om te gaan, of bijvoorbeeld een bepaalde aanpak wilt laten controleren, staan we voor u klaar. We zijn gewend om met u mee te bewegen en aan te sluiten op de situatie die zich voordoet. Zo kunt u er van op aan dat we u helpen om zo gemakkelijk mogelijk met de douaneafwikkeling om te gaan. Ontstaat er toch een situatie die u vooraf niet aan zag komen, dan helpen we u ook en gaan we tot het uiterste om snel een geschikte oplossing te vinden. Daarbij zetten we opnieuw onze partners in. Zij helpen ons om al uw uitdagingen gauw op te lossen.

Neem contact op, we helpen u graag!

Uw douaneformaliteiten handelen we graag voor u af zodat u zich kunt focussen op uw core business. We gaan geen uitdagingen uit de weg en staan altijd voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op om uw vraag bij ons neer te leggen. Ons team gaat dan meteen voor u aan de slag en komt bij u terug met een geschikte oplossing.