NL
ENG

Waar nodig helpen we u om goederen op te slaan. Eventueel onder gecontroleerde temperatuur of met inachtneming van andere eisen of bijzonderheden. Hiervoor werken we samen met onze partners. Van droge lading tot standaard goederen en temperatuur gecontroleerde lading, voor elke opslaguitdaging hebben we een geschikte oplossing in ons uitgebreide netwerk.

Snel schakelen

Uitgebreide en flexibele mogelijkheden die op korte termijn beschikbaar zijn zorgen ervoor dat we ook voor de opslag van goederen snel kunnen schakelen. We hebben een compacte organisatie, waardoor we nauw met elkaar samenwerken en nog gemakkelijker tot goede oplossingen komen! Op die manier krijgen we aanvragen altijd binnen één dagdeel rond. Vaak zelfs binnen een uur! Zo werken we dan ook graag; rechtstreeks naar de juiste oplossing met een flexibele insteek. 

Inspelen op uw eisen

Iedere uitdaging biedt nieuwe kansen om slimme oplossingen te vinden die u verder helpen. We werken snel en dragen met aandacht de zorg voor uw opgeslagen goederen. We hebben hiervoor een vergaande samenwerking met een derde partij, die fungeert als een verlengstuk van onze organisatie. Samen met hen zorgen we ervoor dat u altijd een geschikte oplossing krijgt die perfect aansluit op uw vraag. Zijn er toch issues of andere bijzonderheden, dan zoeken we direct een passend alternatief. We gaan daarbij tot het uiterste om het probleem op te lossen. Zo kunt u er altijd op vertrouwen dat uw continuïteit onze prioriteit heeft.

Neem contact op, we helpen u graag!

We helpen u maar wat graag om al uw uitdagingen op te lossen. Met ons gehele team zetten we ons in om uw opslag perfect in te regelen, zodat uw goederen op de juiste manier bewaard blijven tot deze weer verder kunnen. Daarin gaan we werkelijk geen enkele uitdaging uit de weg, dus leg uw vraag gerust bij ons neer. Vraag naar de mogelijkheden of neem direct contact op om een afspraak te maken, dan gaan we meteen voor u aan de slag!