NL
ENG

Reefer komt van refrigerated, het Engelse woord voor gekoeld. Het verwijst in dit geval naar het specifieke type container waarmee lading op een bepaalde, constante temperatuur kan worden verscheept. Denk daarbij aan lading zoals vlees, vis, kaas, chocolade, groente & fruit. Voordat dit type container werd uitgevonden werd het vervoer van dergelijke lading vaak met speciale reefer schepen gedaan, die het gehele ruim op een bepaalde temperatuur hielden. Bij reefer containers heeft iedere container een eigen constante temperatuur. Hierdoor is het een stuk eenvoudiger om verschillende typen reefer cargo op het zelfde moment te verschepen, omdat ieder type reefer lading in een eigen container op de juiste temperatuur wordt gehouden. 

Onze reefer cargo service

Of uw reefer cargo nu bestaat uit vis, fruit of chocolade, het is belangrijk dat deze in goede orde aankomen op hun bestemming. Exofex heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan als expediteur van producten die op een bepaalde temperatuur moeten blijven, zoals chemicaliën, eieren, vlees, vis, groente, fruit en nog veel meer. Dit maakt ons voor veel van onze klanten de eerste keuze als het gaat om reefer cargo. Zij vertrouwen erop dat wij hun zending op de meest efficiënte manier van A naar B krijgen, en wij maken dat waar!

Snel en flexibel

Tijd is een kostbaar goed in onze branche en dat geldt uiteraard ook voor reefer cargo. Onze organisatie is compact en flexibel, waardoor we met gemak snel kunnen handelen en aanvragen kunnen bevestigen. Meestal binnen het uur, altijd binnen hetzelfde dagdeel. Dit heeft bij ons dan ook de voorkeur. Zo zijn de zendingen van onze klanten altijd op tijd.

Voldoen aan iedere eis

De levering van producten zelf is minstens zo belangrijk als de snelheid waarmee dit plaatsvindt. We garanderen dat we tot het uiterste gaan om de klus te klaren en dat we dat ook goed doen. Mochten er toch problemen of uitdagingen ontstaan, dan gaan we hier creatief mee om. Ons uitgebreide netwerk biedt dan namelijk altijd mogelijkheden om een oplossing te vinden. Daarbij kijken we eerst naar een oplossing. Op die manier kunt u altijd vooruitkijken, zonder onnodige hordes.

Neem contact met ons op, we helpen u graag!

We zijn altijd beschikbaar om te zorgen dat u in beweging blijft. Ons team staat klaar om zich in te zetten voor de levering van uw reefer cargo en zetten graag de extra stappen die daar soms voor nodig zijn. Voel u dus vrij om contact met ons op te nemen, ook indien u nog vragen hebt. We helpen u dan graag meteen verder.