NL
ENG

Full Container Load (FCL)

Een full container load (FCL) zending regelen we bij Exofex graag voor u. Dit is één van de vele opties die we aanbieden om uw vracht snel en (kosten-)effectief op de plaats van bestemming te krijgen. Neem dus gerust contact met ons op, dan vertellen we graag meer of gaan we meteen voor u aan de slag!

Snel schakelen

Op korte termijn werken en flexibel zijn in de mogelijkheden die we aanbieden zorgt ervoor dat we uw uitdagingen snel op kunnen lossen. Onze compacte organisatie maakt het gemakkelijk voor ons om nauw samen te werken en in een rechte lijn naar de beste oplossing voor uw uitdaging te bewegen. Aanvragen maken we dan ook altijd binnen een dagdeel rond. In veel gevallen zelfs binnen het uur.

Inspelen op uw eisen

Bij elke uitdaging zoeken we naar slimme oplossingen die u een stukje verder helpen. Zo is niet alleen zending en levering in goede orde van belang, maar zoeken we ook een optimale balans tussen prijs en snelheid. Op die manier proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op uw uitvraag. Komen er bijzonderheden bij kijken, dan schakelen we direct voor een passende oplossing. Hierbij gaan we tot het uiterste om het probleem op te lossen en uw continuïteit te waarborgen.

Neem contact op, we helpen u graag!

We gaan geen uitdaging uit de weg en zetten ons met het hele team in om uw FCL zending te verzorgen. Neem dus gerust contact met ons op om uw vraag neer te leggen of naar de mogelijkheden te informeren. We gaan dan direct voor u aan de slag!