NL
ENG

Less-than-container Load (LCL)

Een less-than-container load (LCL) zending verzorgt Exofex met plezier. We hebben dit als één van de vele opties in ons aanbod om uw zending volledig naar wens op de plaats van bestemming af te leveren. Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u meer.

Snel schakelen

Bij Exofex werken we flexibel en bieden we onze mogelijkheden op korte termijn aan. Zo krijgen we uw aanvraag altijd binnen een dagdeel rond. Meestal zelfs binnen het uur. Omdat we een compacte organisatie zijn zitten we dicht op de bal en kunnen we vanuit daar gemakkelijk inspelen op uw specifieke situatie.

Perfect op maat

We gaan een uitdaging niet uit de weg en zoeken altijd naar een oplossing die u verder helpt. We kijken daarbij, naast goede levering, ook naar de ideale balans met betrekking tot de snelheid. Zo sluiten we aan op uw vraag en denken we met u mee. Zijn er bijzonderheden, dan gaan we meteen aan de slag om daar een antwoord op te vinden. We gaan dan tot het uiterste om uw continuïteit te waarborgen, zodat u nooit stil komt te staan!

Neem contact op, we helpen u graag!

Ons gehele team staat voor u klaar om uw LCL zending te verzorgen. U kunt dan ook gerust contact met ons opnemen om uw vraag neer te leggen of te informeren naar de mogelijkheden. We kijken dan meteen wat we voor u kunnen betekenen!